Door ForYou word ik gezien als een autoriteit
in deze branche

Ik heb al een aantal jaren een kliniek waar ik antirimpelbehandelingen uitvoer. Mijn klanten zitten na zo’n behandeling letterlijk en figuurlijk lekkerder in hun vel. Ik wilde wat doen aan mijn naamsbekendheid. Hoe meer mensen hebben gehoord of gelezen over mijn kliniek, des te meer potentiële klanten ik bereik in mijn omgeving.

Sinds mijn artikelen in ForYou Magazine staan, word ik steeds meer gezien als een autoriteit als het gaat om het bestrijden van rimpels. ForYou schrijft de artikelen altijd voor mij. Er wordt steeds goed meegedacht en er is meestal al een suggestie voor een onderwerp. Ik ben ook weleens geïnterviewd. Als ik iets aangepast wil hebben in de tekst, is dat nooit een probleem. Dat is voor mij een fijne werkwijze. Het ontzorgt mij, waardoor ik me helemaal kan richten op mijn werk en mijn klanten.

Alhoewel mijn kliniek is gevestigd in Almere, staan mijn artikelen ook in de edities van Amsterdam en ‘t Gooi. Ik heb ook weleens in het magazine van Lelystad gepubliceerd. Ik kan echt merken dat, sinds ik in die steden verschijn, ik ook meer klanten uit die plaatsen heb.

Ik vind dat een fysiek magazine meehelpt aan het vergroten van je naamsbekendheid. Het blad ziet er erg mooi en verzorgd uit. Daarnaast is het prettig samenwerken met de mensen van ForYou. Ze zijn heel soepel wanneer ik iets aan mijn publicaties aangepast wil hebben en ze werken snel. Ik raad het mensen uit mijn netwerk dan ook regelmatig aan.

case

André Boom
Dokter André Beautyworld B.V. Almere

Samen kunnen we jouw omzet verbeteren

Wij willen niets liever dan de consument aan jouw bedrijf verbinden. Door jouw doelgroep continu te verrassen met inspirerende en relevante verhalen. Samen kunnen we problemen van consumenten oplossen en hun wensen vervullen.