Ik krijg nu zelfs respons uit andere plaatsen!

Ik heb al sinds 2008 mijn eigen schoonheidssalon in Spijkenisse. Toen ik contact kreeg met ForYou Magazine wilde ik vooral meer naamsbekendheid krijgen. Ik vond dit een goede manier om mijn naam onder de aandacht te krijgen, zonder dat het opdringerig overkwam. Natuurlijk zou het een mooie bijkomstigheid zijn als ik daardoor meer klanten zou krijgen, maar dat was in eerste instantie niet de insteek. Ik vond het vooral belangrijk dat mijn artikelen over goede en de juiste huidverzorging gelezen zouden worden. Die eigen inbreng vond ik meteen ontzettend leuk. Het wekt ook vertrouwen wanneer ik mijn kennis met de lezers deel. Mochten ze dan ooit op zoek zijn naar een schoonheidsspecialiste, dan hoop ik dat mijn naam direct bij hen opkomt.

De redactie van ForYou Magazine schrijft de artikelen na overleg met mij, waardoor me veel werk uit handen wordt genomen. Behalve in het magazine zelf zijn mijn artikelen op ForYou.nl te vinden en vaak deel ik ze ook nog op mijn eigen Facebookpagina.

Het grappige is dat ik nu ook respons krijg uit andere plaatsen. Vorig jaar kwamen bijvoorbeeld een mevrouw uit Hoogvliet en haar dochter hiernaartoe, omdat ze mijn artikel over acne hadden gelezen. Mijn bestaande klanten vinden het alleen maar ontzettend leuk dat ik in het magazine sta. Ik hoef ze meestal niet eens een exemplaar mee te geven, want dan hebben ze er al één bij de Bruna opgehaald. Ze nemen het blad overal mee naartoe om het aan vriendinnen of collega’s te laten lezen. Zó leuk!

Over de samenwerking met ForYou ben ik heel tevreden. Degene met wie ik altijd contact heb, is hier vorig jaar zelfs een keer langs geweest, terwijl dat voor hem toch beslist niet naast de deur is. Zulk soort dingen vind ik best belangrijk en er wordt altijd met je meegedacht.

nijland

Sandra Nijland

Beauty & Skincare Spijkenisse

Samen kunnen we jouw omzet verbeteren

Wij willen niets liever dan de consument aan jouw bedrijf verbinden. Door jouw doelgroep continu te verrassen met inspirerende en relevante verhalen. Samen kunnen we problemen van consumenten oplossen en hun wensen vervullen.