Content pakketten

Om effectief met de doelgroep te kunnen communiceren is naast een goed verhaal meer nodig. Het is juist van belang om voor een constante stroom van nieuwe, inspirerende en relevante content te zorgen. Op een goede manier verspreid via je eigen website, Facebook en Instagram maar ook via de kanalen van andere betrouwbare partijen.

Mensen oriënteren zich immers (vaak) eerst online voordat tot aankoop wordt overgegaan. Om deze reden is het essentieel om een goede website te hebben, die aan alle eisen van vindbaarheid bij zoekmachines voldoet en die aanspreekt bij (potentiële) klanten.

Hetzelfde geldt voor Facebook en Instagram. Het is van belang om voor een constante stroom van nieuwe, inspirerende en relevante content te zorgen en deze te verspreiden aan de hand van een contentkalender. Dit geeft niet alleen continuïteit in de informatiestroom naar (potentiële) klanten maar zorgt er ook voor dat ingespeeld kan worden speciale momenten of feestdagen.

Wij hebben hiervoor alles in huis om jou met content en de verspreiding daarvan te ondersteunen. Kortom; we ontzorgen je volledig!

Nieuw-content-pakketten

Resultaten

  • Betere zichtbaarheid bij je doelgroep via print, web en social media
  • Meer bezoekers op je website via zoekmachines, print media en social media
  • Meer contacten met potentiële klanten (leads)
  • Meer klanten en omzet
  • Verhoging van de naamsbekendheid
  • Verbetering van het imago

Het beste pakket voor jouw bedrijf

Met onze content pakketten wordt jouw doelgroep continu verrast met nieuwe, inspirerende content. Zo is jouw bedrijf verzekerd van aandacht tegen vaste, lage kosten.

Gratis voorstel

Om met vertrouwen een samenwerking aan te gaan wil je precies weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Daarom kun je nu een gratis voorstel voor jouw organisatie ontvangen. Wij zoeken naar leuke, ontroerende en inspirerende verhalen en koppelen dit aan jouw bedrijf.

We laten zien hoe we deze verhalen onder de aandacht brengen van potentiële klanten én hoe dit direct omzet kan genereren. Aanvragen is gratis, je zit nergens aan vast. Waar wacht je nog op?

FYM-3-covers

ForYou Magazine

ForYou Magazine is enorm succesvol, met steeds meer vaste lezers door inspirerende verhalen en goede samenwerkingen met lokale ondernemers.

Lees meer

ForYou.nl

Alle verhalen komen samen op ForYou.nl, het online contentplatform op het gebied van beauty, health en lifestyle. Door slimme techniek brengen we lokale bedrijven onder de aandacht van precies de juiste doelgroep. Zo bieden we altijd de juiste oplossing, bij consumenten in de buurt.

Lees meer
iPad
iPhone-FB-500x679

Social Media

Op social media voelt de doelgroep zich thuis. Daar worden alle verhalen geliked en gedeeld. Bovendien bieden Facebook en Instagram veel mogelijkheden om extra lokale bekendheid te genereren.

Lees meer

Neem direct contact met ons op:
050 7600 800