Samenwerken met een marketingcommunicatiebureau

Zonder marketing geen succes. Met marketing bereik je je eigen doelgroep of spreek je een nieuwe doelgroep aan. Het zorgt voor naamsbekendheid en groei van je bedrijf, waardoor je omzet stijgt. Maar marketing is maatwerk. Weten wat goede marketing is, is een vereiste. Succesvolle marketing een tweede. Hoe heb jij dit geregeld in je bedrijf? Haal je een marketeer in huis of besteed je dit uit?

Een super-allrounder

Stel, je hebt een getalenteerde marketingmedewerker die:

  • Gevarieerde teksten kan schrijven (SEO, blogs et cetera)
  • Kan vormgeven (social media, logo ontwerpen en reclames)
  • Websites beheert en aanpassingen uitvoert
  • Campagnes kan beheren voor socials en eventueel Google Ads

Bovenstaande-super allrounder bestaat volgens ons niet. Maar er is meer. Deze persoon neemt genoegen met een brutosalaris van 2.750 euro voor 32 uur per week. Bovendien is deze persoon minimaal 50 uur per week bereikbaar én beschikbaar. Ook is hij of zij nooit ziek. Én heeft deze persoon altijd aan een half woord genoeg.

De kosten

Kleine kans dat jij zo’n topper in huis hebt. Heb je die wel? Gefeliciteerd! Maar kijk dan eens mee naar de kosten:

  • Brutosalaris: 2.750 euro
  • Vakantiegeld: 220 euro
  • Werkgeverslasten: 550 euro
  • Software: 150 euro
  • Stockfotografie: 150 euro
  • Werkplek: 350 euro

In totaal ben je aan deze supermarketeer minimaal 4.120 euro per maand kwijt. En waarschijnlijk zijn er meerdere medewerkers nodig om alle taken goed uit te voeren. Dit kan aardig in de kosten lopen. Bovendien gaat er kostbare tijd zitten in een goede marketingstrategie.

Een marketingcommunicatiebureau

Een alternatief is daarom het inschakelen van een marketingcommuncatiebureau. Bij ForYou Media vind je alles onder één dak. Met flexibele abonnementen, voor een vast bedrag per maand. Wat zou het je kosten als je dit bij ForYou Media onderbrengt? We geven een voorbeeld:

De voordelen

In totaal ben je bij ons per maand 1.810 euro kwijt. Bovendien krijg je een eigen team van specialisten. Dit team bestaat uit een redacteur, vormgever, (online) marketeer, SEO-specialist en een adviseur om mee te klankborden. Naast de kostenbesparing van meer dan 50% krijg je hiermee vijf specialisten in plaats van één. En zijn ziekteverzuim, wervingskosten en opleidingskosten verleden tijd. Kortom: meer succes en meer gemak!

Delen

Ook leuk om te lezen

ForYou Media staat voor het creëren en verspreiden van inspirerende verhalen. Daarom kun je hier iedere week een nieuw blogartikel lezen op het gebied van marketingcommunicatie.

We voorzien je graag van gratis advies, inspirerende artikelen, leuke succesverhalen, handige checklijsten en praktische kennis.