Een eigen magazine voor jouw bedrijf

Je wilt nieuwe klanten, meer autoriteit en relevante informatie verstrekken. Heb je dan wel eens gedacht aan het maken van een eigen magazine voor jouw bedrijf? Een professioneel relatiemagazine is namelijk een zeer krachtig en effectief communicatiemiddel. Je geeft het mee aan klanten, verspreidt het onder potentiële klanten of deelt ze uit op een beurs. In een eigen magazine kun je jouw bedrijf uitstekend als merk presenteren.

En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Soms kan het zelfs helemaal gratis. Wij begeleiden je van concept tot realisatie. Een eigen magazine is dus binnen handbereik van elke ondernemer.

slok

We krijgen alleen maar enthousiaste reacties op onze glossy

“Ik heb de samenwerking met ForYou Media als zeer prettig ervaren. Er was altijd ruimte voor gezamenlijk overleg en het ventileren van ideeën. Deze werden continu met elkaar afgestemd en dit heeft geresulteerd in een prachtig blad.”

Bernie Slok – hoofd behandelteam – Oncologisch Centrum Rijnstate Mammapoli
Arnhem

64691886_1208887675958910_8608699501684719616_n

Door publicisten heb ik alle kosten eruit gehaald

“Ik heb zo waanzinnig veel leuke reacties gehad, het heeft overal gelegen bij de detailhandel, bij de mensen die hebben geadverteerd. Veel nieuwe klanten uitgehaald, de drempel is niet zo hoog na het lezen van het magazine. Mensen denken na het lezen ‘ik ga ook eens informeren’. En door samen te werken met publicisten heb ik alle kosten eruit gehaald!”

Karin Gerdes – Schoonheidssalon Karin Gerdes
Haaksbergen

Gratis voorstel

Ben jij geïnteresseerd in een magazine voor jouw bedrijf? Vraag dan nu een gratis voorstel aan. We geven inzicht in alle mogelijkheden en laten zien hoe waardevolle aandacht direct extra omzet kan genereren.

Al veel bedrijven gingen je voor.
Aanvragen is gratis, je zit nergens aan vast.
Waar wacht je nog op?

6 redenen voor jouw bedrijf

  • Zonder reclame – Lezers ervaren een bedrijfsmagazine eerder als relevant communicatiemiddel dan als reclame. Relatiemedia worden over het algemeen zeer goed gelezen.
  • Aandacht – Een magazine wordt uitgebreid bekeken. Je klanten besteden hierdoor veel tijd en aandacht aan jouw bedrijf, gemiddeld maar liefst 25 minuten, zo blijkt uit onderzoek.
  • Bewaren – Een goed gemaakt relatiemagazine wordt vaak bewaard. Om die reden zijn er ook veel meelezers en waardoor het bereik nóg groter is.
  • Vertrouwen – Met een magazine wek je vertrouwen en bouw je aan loyaliteit naar je bedrijf. Lezers voelen zich meer betrokken bij je bedrijf.
  • Ambassadeurs – Een relatiemagazine zet bij een groot deel van de lezers aan tot actie. Lezers zullen sneller jouw bedrijf aanbevelen en ingaan op aanbiedingen of uitnodigingen.
  • Prijs – Een relatiemagazine kost veel minder dan je denkt. Door je eigen netwerk erbij te betrekken kan het magazine zelfs vaak kostenneutraal worden gemaakt.