Redacteur / schrijver

Je schrijft elke dag voor andere bedrijven, over verschillende onderwerpen in diverse stijlen, bedoeld voor meerdere mediakanalen. Als dat geen variatie is?

Geen dag is hetzelfde als je bij ForYou Media werkt op de redactie-afdeling. Het ene moment schrijf je een webtekst over cryolipolyse in opdracht van een afslankstudio. Het andere moment ben je een uitgebreid interview aan het afnemen met een chirurg van een vooraanstaand ziekenhuis. Alles wat met beauty, health of lifestyle te maken heeft, passeert bij ons de revue.

Redacteur, schrijver, contentspecialist of copywriter: voor ons en onze klanten ben jij die creatieve woordenkunstenaar, die binnen no-time een goed verhaal op (digitaal) papier kan zetten. Een verhaal dat de lezer raakt én aanzet tot actie. Afgestemd op de doelgroep, maar ook op de wensen van de opdrachtgever.

communicatie

Wie zijn wij?

Wij zijn ForYou Media. We bedenken, maken en verspreiden verhalen via magazines, online- en socialmediakanalen. Dit doen wij voor lokale en regionale bedrijven en instellingen, die actief zijn op het gebied van beauty, health en/of lifestyle, om op deze manier bij te dragen aan het succes van onze klanten.

De werkzaamheden

 • Je schrijft pakkende teksten die aansluiten op de wensen van de klant en de interesse van de doelgroep.
 • Je hebt contact met ondernemers om een contentplan op te stellen aan de hand van hun wensen, jouw advies en de input van de accountmanager.
 • Je houdt interviews en werkt deze uit, je schrijft, corrigeert en redigeert teksten en voorziet deze van passend beeldmateriaal.
 • Je realiseert pakkende socialmediacampagnes.
roze beeld

De werksfeer

Humor vinden we belangrijk. Plezier hebben in wat we doen ook. We proberen steeds beter te worden in wat we doen. We werken hard en gefocust. Kortom: er is een motiverende en goede werksfeer.

Ons team bestaat uit allemaal verschillende creatieve mensen (zo’n 25 collega’s: salesmensen, grafisch vormgevers, schrijvers). Al deze mensen samen zorgen voor een boel gezelligheid, zowel tijdens het werk en bij de gezamenlijke lunch als op onze bedrijfsfeestjes.

Iedereen wordt bij ons gelijk behandeld. Daarom zitten onze managers bijvoorbeeld niet apart op een kantoor, maar gewoon lekker tussen de andere collega’s. Samen zijn we succesvol.

Klantbelang staat bij ons bovenaan. Alles wat we doen, doen we op basis van integriteit, positiviteit, creativiteit en openheid. We blijven onszelf uitdagen en ontwikkelen. We denken in kansen en oplossingen.

Functie-eisen

 • Minimaal HBO-werk- en denkniveau.
 • Relevante opleiding en/of ervaring.
 • Je hebt affiniteit met marketing en media.
 • Je hebt affiniteit met beauty, health en lifestyle.
 • Uitmuntende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift.

Salaris en arbeidsvoorwaarden

We starten met een salaris tussen de € 1.700,- en € 1.800,- (bruto) per maand. Dit is op basis van 40 uren werken, per week. Deze vacature betreft een vacature voor 16 tot 24 uren per week.

Je salaris groeit met je mee op het moment dat je bovengemiddeld presteert en van aantoonbare meerwaarde bent voor het bedrijf.

Het bedrijf is actief van maandag tot en met vrijdag, tussen 08:00 en ongeveer 18:00 uur. Wanneer en hoe laat je komt werken, bepalen we in overleg met jou.

In eerste instantie gaat het om een tijdelijk contract (overeenkomst voor bepaalde tijd). Mocht het jou en ons goed bevallen, dan zetten we de overeenkomst graag om in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

foryou

Solliciteren

Jeuken je vingers al boven het toetsenbord om te reageren op deze vacature, omdat jij die woordenkunstenaar bent die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief, je CV en een foto (!) naar onze afdeling personeelszaken. Onderbouw goed waarom juist jij onze nieuwe redacteur/schrijver moet worden. Vertel ons waarom jij zo goed bij ons zou passen.

Mocht je nog vragen hebben, bel dan gerust. Je mag vragen naar Gerben Land (Operationeel Manager). Hij is dagelijks (m.u.v. dinsdagen) bereikbaar op 050 – 76 00 813.

Je kunt reageren tot en met 29 februari 2020. Je krijgt binnen twee werkdagen een reactie van ons.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Soort dienstverband: Parttime, Tijdelijk, Bepaalde tijd

Salaris: €1.700,00 tot €1.800,00 /maand