Ondernemer en/of ZZP’er in sales, marketing en media

Geef zelf een Beauty, Health en Lifestyle-magazine uit, in je eigen regio!

Als je altijd al een eigen magazine hebt willen uitgeven in jouw regio, dan is dit je kans. Wij zoeken een gedreven ondernemer die dit wil doen voor zijn of haar eigen regio. En je staat er niet alleen voor.

Al ruim zes jaar geven wij (met succes) ForYou Magazine uit. ForYou Magazine is hét gratis magazine, bedoeld voor vrouwen met interesse in beauty, health en lifestyle in circa 30 regio’s in Nederland. ForYou Magazine geven we elk kwartaal uit (vier nummers per jaar). Samen met jou willen wij in nieuwe regio’s ForYou Magazine uitgeven.

communicatie

Wie zijn wij?

Wij zijn ForYou Media. We bedenken, maken en verspreiden verhalen via magazines, online- en socialmediakanalen. Dit doen wij voor lokale en regionale bedrijven en instellingen, die actief zijn op het gebied van beauty, health en/of lifestyle, om op deze manier bij te dragen aan het succes van onze klanten.

Wat zou jouw rol zijn?

Je bent verantwoordelijk voor de commerciële exploitatie van ForYou Magazine(s) in jouw regio(‘s). Hiervoor moet je het volgende doen:

  • Je legt contact met lokale/regionale ondernemers die binnen de doelgroep van ForYou Magazine passen.
  • Je bedenkt hoe je, door middel van ForYou Magazine, deze ondernemers op een unieke en creatieve manier onder de aandacht kunt brengen bij hun doelgroep.
  • Je sluit overeenkomsten met deze ondernemers.
contentmarketing

Wat doen wij sowieso voor jou?

Tegen een aantrekkelijk tarief stellen wij jou de volgende zaken ter beschikking:

  • De titel ForYou Magazine voor jouw eigen regio.
  • Elk kwartaal unieke content in de vorm van terugkerende rubrieken.
  • Een professioneel, ervaren en gedreven team van grafisch vormgevers en redacteuren die je kunt inzetten voor jouw klanten.
  • Het drukwerk en de verspreiding van ForYou Magazine.

Wat kunnen wij nog meer voor je doen?

Mocht je dat willen, dan kunnen wij onder bepaalde voorwaarden jou nog verder ontzorgen, door:

  • Overeenkomsten voor je te maken
  • Opdrachtbevestigingen voor je te versturen
  • Debiteurenbeheer voor je te verzorgen

Daarnaast stellen wij de kennis en ervaring binnen ons bedrijf gratis ter beschikking in de vorm van een internship (maximaal drie maanden).

Wat je ermee kunt verdienen

Het omzetpotentieel van één uitgave kan variëren tussen de € 5.000,- en € 10.000,- per nummer (indicatief). Jouw (financiële) succes is afhankelijk van je eigen inzet, capaciteiten, vaardigheden en prestaties.

Wat het aanbod en perspectief is

We zetten in op een langdurige en vruchtbare samenwerking. Natuurlijk begint alles eerst met een kennismaking.

Hoe de samenwerking er inhoudelijk gaat uitzien en hoe we kunnen vormgeven aan een verdienmodel, is mede afhankelijk van jouw wensen en ideeën. Uiteraard hebben wij die ook. We gaan dan ook graag het gesprek met je aan.

foryou

Wat wij belangrijk vinden

Klantbelang staat bij ons bovenaan. Alles wat we doen, doen we op basis van integriteit, positiviteit, creativiteit en openheid. Daarnaast houden we van hard werken, onszelf blijven uitdagen en onszelf blijven ontwikkelen. We denken in kansen en oplossingen en vinden het belangrijk dat we plezier hebben in wat we doen.

Dit alles verwachten we ook van onze samenwerkingspartners.

Hoe je contact met ons kunt opnemen

Als je deze kans ziet als dé manier om jouw eigen bedrijf tot een succes te maken, dan komen we graag met je in contact. In dat geval ontvangen we graag een goed onderbouwde motivatiebrief, die ons ervan kan overtuigen dat jij de samenwerkingspartner bent waarmee wij in zee zouden moeten gaan.

Mail je motivatiebrief naar personeelszaken@foryoumedia.nl. We ontvangen ook graag een CV met foto. We zorgen ervoor dat je binnen 2 werkdagen een reactie van ons ontvangt.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Paul Carabain (Algemeen Directeur) via het telefoonnummer 050 – 76 00 800.

Je kunt reageren tot en met 31 maart 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze oproep wordt niet gewaardeerd.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Freelance/ZZP