Media adviseur

Als jij het talent hebt om te verkopen en de drive hebt om te leren, dan is dit dé job voor jou!

Als je al vaker te horen hebt gekregen dat je wat moet doen met de vlotte babbel van je, dan is deze vacature de manier om dat te doen. Als je bij ons werkt, leren wij je binnen no-time hoe je van praten je carrière kan maken. En je mag ook nog (samen met je nieuwe collega’s) mooie magazines maken. Tot slot plakken we er ook nog een toffe functietitel op.

Een slimme, (commercieel) getalenteerde en ambitieuze Media Adviseur (Jr.). Iemand met lef. Met creativiteit. Die zich voor honderd procent inzet voor het (marketing)succes van zijn klanten. Die hebben we nodig.

communicatie

Wie zijn wij?

Wij zijn ForYou Media. We bedenken, maken en verspreiden verhalen via magazines, online- en socialmediakanalen. Dit doen wij voor lokale en regionale bedrijven en instellingen, die actief zijn op het gebied van beauty, health en/of lifestyle, om op deze manier bij te dragen aan het succes van onze klanten.

Wat je gaat doen?

 • Je gaat bedrijven bellen die volgens jou passen in ForYou Magazine.
 • Je gaat met deze ondernemers nadenken over de manier waarop ForYou Magazine ze kan helpen bij hun marketing.
 • Als jij ze weet te overtuigen met je creatieve ideeën, sluit je een overeenkomst met ze.
 • Vervolgens maak je, met hulp van je collega’s, jouw ideeën werkelijkheid voor je klant.

 

En, je gaat heel veel leren over media, marketing en sales. Mits jij de wil hebt om te leren en je het talent hebt om te ‘closen’. Is dat het geval, dan krijg je van ons de volledige ondersteuning om het beste in jezelf naar boven te halen.

contentmarketing

Of het leuk is?

Wij vinden van wel. Humor vinden we belangrijk. Plezier hebben in wat we doen ook. We proberen steeds beter te worden in wat we doen. We werken hard en gefocust. Kortom: er is een motiverende en goede werksfeer.

Ons team bestaat uit allemaal verschillende creatieve mensen (zo’n 25 collega’s: salesmensen, grafisch vormgevers, schrijvers). Al deze mensen samen zorgen voor een boel gezelligheid, zowel tijdens het werk en bij de gezamenlijke lunch als op onze bedrijfsfeestjes.

Iedereen wordt bij ons gelijk behandeld. Daarom zitten onze managers bijvoorbeeld niet apart op een kantoor, maar gewoon lekker tussen de andere collega’s. Samen zijn we succesvol.

Tot slot: de klant. Voor ons het allerbelangrijkst. Daarom zijn we altijd eerlijk en open, zowel naar de klant als naar elkaar. Zo kun je het beste voor je klant doen, en voor je collega’s.

Wat je al moet hebben of kunnen?

Erg belangrijk:

 

 • Commercieel talent
 • Lef
 • Vlotte babbel
 • Geen telefoonangst
 • De wil om te leren en jezelf te ontwikkelen

 

Ook belangrijk:

 

 • Minimaal MBO-werkniveau en denkniveau
 • Goed Nederlands spreken en schrijven
 • Je vindt marketing en media leuk en interessant

Wat je gaat verdienen?

We starten met een salaris tussen de € 1.650,- en € 1.700,- (bruto) per maand. Dit is op basis van 40 uren werken, per week. Wij belonen naar prestatie. Je salaris groeit met je mee op het moment dat je bovengemiddeld presteert en van aantoonbare meerwaarde bent voor het bedrijf.

Je mag bij ons minder werken dan 40 uur per week, maar niet minder dan 24 uur per week. Het bedrijf is actief van maandag tot en met vrijdag, tussen 08:00 en ongeveer 18:00 uur. Wanneer en hoe laat je komt werken, bepalen we in overleg met jou.

In eerste instantie gaat het om een tijdelijk contract (overeenkomst voor bepaalde tijd). Mocht het jou en ons goed bevallen, dan zetten we de overeenkomst graag om in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

foryou

Wat nu?

Solliciteren natuurlijk. Tenminste, als jij die Junior Media Adviseur bent die wij zoeken en het je tof lijkt om bij ons aan de slag te gaan. Stuur dan je motivatiebrief, je CV en een foto (!) naar personeelszaken@foryoumedia.nl. Onderbouw goed waarom juist jij onze nieuwe Media Adviseur moet worden. Vertel ons ook waarom wij zo goed bij jou passen: waarom wil je bij ons werken?

Mocht je nog vragen hebben, bel dan gerust. Je mag vragen naar Gerben Land (Operationeel Manager). Hij is bereikbaar op 050 – 76 00 813, behalve op dinsdagen.

Je kunt reageren tot en met 29 februari 2020. Je krijgt binnen twee werkdagen een reactie van ons.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Reiskostenvergoeding
 • Vakantiegeld
 • Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd

Salaris: €1.650,00 tot €1.700,00 /maand