Grafisch vormgever

Als jouw hart ligt bij het maken van mooie dingen en het overtreffen van verwachtingen, dan is deze job jou op het lijf geschreven. Socialposts, promotiemateriaal, websites. Maar bovenal: magazines. En jij mag het maken. Mooi!

Een creatief grafisch vormgever, met oog voor detail, zonder de focus op het geheel te verliezen. Iemand die overloopt van creativiteit en dit goed weet te stroomlijnen wanneer er meters moeten worden gemaakt. Die willen we hebben.

communicatie

Wie zijn wij?

Wij zijn ForYou Media. We bedenken, maken en verspreiden verhalen via magazines, online- en socialmediakanalen. Dit doen wij voor lokale en regionale bedrijven en instellingen, die actief zijn op het gebied van beauty, health en/of lifestyle, om op deze manier bij te dragen aan het succes van onze klanten.

De werkzaamheden

 • Aan de hand van formats, ontwerpen, lay-outs, aantekeningen of jouw eigen creativiteit zorg je voor de grafische vormgeving van diverse producten.
 • Je verstuurt proefdrukken naar klanten en verwerkt doorgegeven aanpassingen.
 • Je levert drukklare documenten aan bij de drukker.
 • Je plaatst content op online (social)mediakanalen.
 • Je realiseert pakkende socialmediacampagnes.
contentmarketing

De werksfeer

Humor vinden we belangrijk. Plezier hebben in wat we doen ook. We proberen steeds beter te worden in wat we doen. We werken hard en gefocust. Kortom: er is een motiverende en goede werksfeer.

Ons team bestaat uit allemaal verschillende creatieve mensen (zo’n 25 collega’s: salesmensen, grafisch vormgevers, schrijvers). Al deze mensen samen zorgen voor een boel gezelligheid, zowel tijdens het werk en bij de gezamenlijke lunch als op onze bedrijfsfeestjes.

Iedereen wordt bij ons gelijk behandeld. Daarom zitten onze managers bijvoorbeeld niet apart op een kantoor, maar gewoon lekker tussen de andere collega’s. Samen zijn we succesvol.

Klantbelang staat bij ons bovenaan. Alles wat we doen, doen we op basis van integriteit, positiviteit, creativiteit en openheid. We blijven onszelf uitdagen en ontwikkelen. We denken in kansen en oplossingen.

Functie-eisen

 • Minimaal HBO-werk- en denkniveau.
 • Relevante creatieve/grafische opleiding en/of ervaring.
 • Je hebt affiniteit met marketing en media.
 • Je kunt snel en effectief werken.
 • Uitmuntende beheersing van het Adobe CC-pakket (InDesign is een must) en WordPress.

Salaris en arbeidsvoorwaarden

We starten met een salaris tussen de € 1.700,- en € 1.800,- (bruto) per maand. Dit is op basis van 40 uren werken, per week. Deze vacature betreft een vacature voor 16 tot 21 uren per week.

Je salaris groeit met je mee op het moment dat je bovengemiddeld presteert en van aantoonbare meerwaarde bent voor het bedrijf.

Het bedrijf is actief van maandag tot en met vrijdag, tussen 08:00 en ongeveer 18:00 uur. Wanneer en hoe laat je komt werken, bepalen we in overleg met jou.

In eerste instantie gaat het om een tijdelijk contract (overeenkomst voor bepaalde tijd). Mocht het jou en ons goed bevallen, dan zetten we de overeenkomst graag om in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

foryou

Solliciteren

Ben jij die grafisch vormgever die wij willen hebben? Stuur dan je motivatiebrief, je CV en een foto (!) en portfolio naar onze personeelszaken@foryoumedia.nl. Onderbouw goed waarom juist jij onze nieuwe grafisch vormgever moet worden. Vertel ons waarom jij zo goed bij ons zou passen.

Mocht je nog vragen hebben, bel dan gerust. Je mag vragen naar Gerben Land (Operationeel Manager). Hij is dagelijks (m.u.v. dinsdagen) bereikbaar op 050 – 7600813.

Je kunt reageren tot en met 29 februari 2020. Je krijgt binnen twee werkdagen een reactie van ons.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Salaris: €1.700,00 tot €1.800,00 /maand