Laat jouw bedrijf opvallen onder volwassen vrouwen in jouw regio

Je hebt een mooie zaak, een goed product en je levert perfecte service. Maar hoe laat je dat aan jouw doelgroep weten? Hoe zorg je dat je opvalt?

We spreken elke dag veel bedrijven en als het om communicatie gaat horen we vaak hetzelfde verhaal. Af en toe een advertentie of aanbieding werkt voor ondernemers onvoldoende om steeds weer nieuwe klanten aan te trekken. Om succesvol te zijn is het daarom belangrijk om meer te doen. Om jouw doelgroep minder lastig te vallen met ouderwetse ‘reclame’ maar te raken met relevante en inspirerende verhalen die ze graag willen lezen. Zowel offline als online.

ForYou Media is gespecialiseerd in het bereiken van volwassen vrouwen in jouw regio die geïnteresseerd zijn in beauty, health en lifestyle. 

eising

Er is niet één artikel geweest waarop ik geen respons heb gehad

“ForYou schrijft artikelen waarin de lezer zich kan herkennen. Die persoonlijke herkenning bleek doorslaggevend. Dat is heel sterk en had meteen effect. Er is niet één artikel geweest waarop ik geen respons heb gehad. Mensen lezen het en herkennen daarin hun eigen klacht of die van een ander en nemen naar aanleiding daarvan contact met me op.”

Wemeltje Eising – Heilpraktiker Chiropractie Eising
Kolham

case

Elk artikel levert me een paar nieuwe klanten op

“Mijn naamsbekendheid is dankzij ForYou vergroot. Elk artikel levert me een paar nieuwe klanten op. En zeker niet voor één keer! Sommigen van hen komen hier al sinds de eerste keer dat ik publiceerde.“

Lisette Tiggelaven – Reflexologiepraktijk Lisette
Amersfoort

case

De artikelen hebben een basis gelegd voor mijn naamsbekend-heid

“Ik hoor regelmatig van een nieuwe cliënt terug dat ze ooit mijn naam hebben gezien of een verhaal hebben gelezen. Toen ze er echt aan toe waren om af te vallen, konden ze me daardoor terugvinden. Ik kan dus echt merken dat het werkt. Ik zit altijd vol en heb zelfs een wachtlijst.”

Fonny Freek – Balance4ever
Heerhugowaard

Meer informatie?

Ben je nieuwsgierig hoe wij jouw bedrijf onder de aandacht kunnen brengen van volwassen vrouwen in jouw regio? Vraag dan nu een gratis voorstel aan.

Al veel bedrijven gingen je voor.
Aanvragen is gratis, je zit nergens aan vast.
Waar wacht je nog op?

Neem direct contact met ons op:
050 7600 800