Krijg een gratis pagina in ForYou Magazine t.w.v. € 499,-

Presenteer jouw bedrijf op topniveau met een gratis pagina in ForYou Magazine.

Om jou kennis te laten maken met ForYou Magazine bieden we een select aantal bedrijven een speciaal kennismakingsaanbod: een gratis pagina in ForYou Magazine t.w.v. € 499,-. Een unieke kans om jouw bedrijf geheel gratis bekend te maken in jouw regio onder vrouwen van boven de 30 die geïnteresseerd zijn in beauty, health en lifestyle. Reageer direct want er zijn maar enkele pagina’s beschikbaar.

foryou

Over ForYou Magazine

ForYou Magazine is een gratis, regionaal magazine speciaal voor volwassen vrouwen die alles willen weten over uiterlijke verzorging, gezondheid en lifestyle. ForYou Magazine biedt inspirerende verhalen en relevante oplossingen, altijd bij de consument in de buurt.

Door aangrijpende artikelen, interviews en goede samenwerkingen met lokale ondernemers is ForYou Magazine enorm succesvol. Steeds meer lezers genoten in afgelopen edities van mooie bijdragen van Anouk de Mol, Isabel Commandeur, Edsilia Rombley, Tess Milne, OG3NE, Abbey Hoes, Kim-Lian van der Meij, Ruth Jacott, Mariska van Kolck, Maarten van der Weijden, Karin Bloemen, Roxeanne Hazes, Amara Onwuka, Kluun, Berget Lewis, Ans Markus, Henk Schiffmacher, Hind en vele andere.

ForYou Magazine verschijnt vier keer per jaar en wordt verspreid in een oplage van minimaal 180.000 exemplaren (5.000 exemplaren per regio-editie). ForYou Magazine is gratis verkrijgbaar in veel praktijken, ziekenhuizen, winkels, schoonheidsinstituten, boetieks en salons. Bovendien is het te vinden op verschillende toplocaties in de buurt, zoals Douglas, ICI Paris XL, Jumbo, Steps, Etos, Albert Heijn, Bruna, Primera en nog veel meer.

Door de prachtige opmaak en kwaliteit is ForYou Magazine een cadeautje om te lezen én om te geven.

magazine

Ja, ik wil een gratis pagina in ForYou Magazine

Vul hier je gegevens in en we nemen direct contact met je op voor een pagina in ForYou Magazine in jouw regio, geheel gratis. Al veel bedrijven gingen je voor en je zit nergens aan vast. Waar wacht je nog op?

Ben je al klant van ForYou Media? Neem contact met ons op voor jouw aanbod.

Neem direct contact op:
050 7600 800

Spelregels
  • Je krijgt eenmalig een gratis pagina op het moment dat er ruimte beschikbaar is in de desbetreffende regio-uitgave.
  • Op het onderwerp en/of binnen de branche mag er geen conflict zijn met bestaande klanten.
  • Je moet zelf een professionele, drukklare advertentie aanleveren binnen de kwaliteitseisen. We kunnen je ook helpen met het maken van een professionele advertentie of artikel, hier zijn wel kosten aan verbonden.
  • De actie is alleen voor bedrijven met een minimale omzet van 100.000 euro per jaar.
  • De actie is alleen voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen contact met ons opnemen voor een speciaal aanbod.