Speciaal voor therapeuten: content pakketten

Als therapeut ben je er voor anderen. Om mensen te helpen. Om ze een gelukkiger en actiever leven te geven. Je biedt kennis, begeleiding en behandeling. Maatwerk, want ieder mens is uniek en elke aanpak is anders. Maar hoe vertel je dit aan potentiële cliënten? En hoe zorg je ervoor dat mensen aan jouw praktijk denken als ze hulp nodig hebben?

Door mensen te bereiken én te raken met inspirerende verhalen. Verhalen die oplossingen bieden en mensen in beweging zetten. Wij creëren deze verhalen en verspreiden ze onder jouw potentiële doelgroep, online én offline.

Hiervoor bieden wij unieke content pakketten. Zo worden consumenten uit jouw buurt telkens weer verrast met nieuwe, inspirerende verhalen gekoppeld aan jouw expertise. En is jouw bedrijf verzekerd van aandacht tegen lage kosten.

Nieuwsgierig? Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op.

Vraag nu een gratis voorstel aan

Meer naamsbekendheid en meer cliënten? Dat begint met een gratis voorstel voor jouw praktijk. We laten zien hoe we leuke, ontroerende en inspirerende verhalen die mensen écht willen lezen onder de aandacht brengen van potentiële cliënten én hoe dit direct omzet kan genereren.

Al veel bedrijven gingen je voor.
Aanvragen is gratis, je zit nergens aan vast.
Waar wacht je nog op?

Tip

Laat ons je helpen met het inrichten van Google Analytics. Hierdoor weet je wat het resultaat is van jouw communicatie en hoe we nóg meer rendement voor je kunnen behalen. Ook helpen we je graag met het perfect instellen van Google Mijn Bedrijf. Hierdoor is jouw bedrijf online nog beter vindbaar.

Liever direct contact?
Bel 050 7600 800