Jouw bedrijf in de special ‘Kind & Gezin’ van ForYou Magazine?

Deze keer staat de special ‘Kind & Gezin’ van ForYou Magazine in het teken van moeders en moederschap. Diverse specialisten vertellen hoe zij vrouwen kunnen helpen met verschillende problemen waar zij als onderdeel van het gezin tegenaan kan lopen.

Voor deze special werken wij al samen met Stichting Kind en Ziekenhuis, de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde, V&VN Kinderverpleegkunde, Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg, het Nederlands Jeugdinstituut, Moeders voor Moeders, Icare en La Leche League en vele anderen.

Graag komen we ook in contact met de beste regionale ondernemers. Nieuwsgierig geworden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op.

In deze editie

Naast de bijdragen van vele specialisten vind je in deze special van ForYou Magazine onder andere Anouk de Mol over haar ambassadeurschap voor Metakids.

Het magazine is voor consumenten gratis te verkrijgen bij de reguliere afhaalpunten en bij onder andere het Centrum Jeugd en Gezin, consultatiebureaus, kinderopvanglocaties, gezondheidscentra, ziekenhuizen en andere toplocaties in de regio.

foryou

Gratis voorstel

Meer naamsbekendheid en meer klanten? Dat begint met een gratis voorstel voor jouw bedrijf. We laten zien hoe we leuke, ontroerende en inspirerende verhalen die mensen écht willen lezen onder de aandacht brengen van potentiële klanten én hoe dit direct omzet kan genereren.

Al veel bedrijven gingen je voor.
Aanvragen is gratis, je zit nergens aan vast.
Waar wacht je nog op?

Liever direct contact?
Bel 050 7600 800