Nieuw: FranciScience. Doe nu mee!

In het Franciscus Gasthuis & Vlietland is de patiënt in goede handen. Elke dag staan de artsen, verpleegkundigen en alle andere medewerkers klaar om de best mogelijke behandelingen te bieden. Om iedere patiënt de beste zorg te bieden, wordt er veel geïnvesteerd in innovatie. Vaak weten de patiënten hier te weinig over.

Daarom hebben we besloten om aan iedere patiënt en stakeholders twee keer per jaar een prachtig magazine te bieden. In dit magazine staan wetenschappelijk onderzoek en zorginnovaties centraal.

Naast de innovatie binnen de deuren van het Franciscus Gasthuis & Vlietland laten we de lezer kennismaken met (zorg)specialisten in de regio. Graag komen we hiervoor in contact met de beste praktijken, klinieken en specialisten. Nieuwsgierig geworden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op.

Vraag nu een gratis voorstel aan

Meer naamsbekendheid en meer cliënten? Dat begint met een gratis voorstel voor jouw bedrijf. We laten zien hoe we leuke, ontroerende en inspirerende verhalen die mensen écht willen lezen onder de aandacht brengen van potentiële cliënten én hoe dit direct omzet kan genereren.

Al veel bedrijven gingen je voor.
Aanvragen is gratis, je zit nergens aan vast.
Waar wacht je nog op?

Liever direct contact?
Bel 050 7600 800