Hoe help jij mensen met hun gezondheid in 2019?

Ieder jaar worden er veel veranderingen doorgevoerd in de zorg. Van vergoedingen, premies en polisvoorwaarden tot behandelingen zelf. Het is vrijwel onmogelijk voor een consument om alles over de zorg in 2019 te weten.

Daarom staat ForYou Magazine dit keer helemaal in het teken van het zorgjaar 2019. Diverse lokale specialisten gaan vertellen hoe zij de consument kunnen helpen met verschillende behandelingen en resultaten. Wij werken al samen met onder andere de Consumentenbond, ZorgKaart Nederland, Patiëntenfederatie Nederland, Zelfstandige Klinieken Nederland en diverse lokale ziekenhuizen.

Graag komen we hiervoor ook in contact met de beste praktijken, klinieken en specialisten uit de regio. Nieuwsgierig geworden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op.

Gratis voorstel

Meer naamsbekendheid en meer klanten? Dat begint met een gratis voorstel voor jouw bedrijf. We laten zien hoe we leuke, ontroerende en inspirerende verhalen die mensen écht willen lezen onder de aandacht brengen van potentiële klanten én hoe dit direct omzet kan genereren.

Al veel bedrijven gingen je voor.
Aanvragen is gratis, je zit nergens aan vast.
Waar wacht je nog op?

Liever direct contact?
Bel 050 7600 800