Hoe meer je weet…

Ondernemersgeest: Onze maandelijkse column voor ondernemers door ondernemers

Hoe meer je weet, des te meer je je realiseert hoe weinig je weet. Zo gaat dat toch met leren? Met het vergroten van je kennis over bepaalde onderwerpen?

Wij ondernemers zijn altijd bezig met vernieuwing. Met leren. Met meer kennis kunnen we onze klanten immers beter bedienen. Meestal. Want wanneer we door de jungle van informatie gaan, is het aan ons om eerst de relevante informatie eruit te halen. Informatie die we kunnen omzetten in praktische waarde voor onze klant.

In mijn zoektocht naar kennis leer ik steeds meer. Ten eerste over het onderwerp zelf. En ten tweede krijg ik een lesje in nederigheid. Wanneer je namelijk inzoomt op een specifiek onderwerp, zie je pas hoeveel meer informatie daar nog over beschikbaar is. Dat er mensen vóór jou zijn geweest die nóg dieper zijn gegaan in hun zoektocht naar antwoorden op vragen. Hierbij realiseer ik me dat ik dacht veel te weten over bepaalde onderwerpen, maar dat dit dan niet het geval is…

Er is altijd meer. Meer informatie. Meer kennis. Ieder antwoord geeft 3 nieuwe vragen. Dit maakt ondernemen mooi.

We willen een succesvol bedrijf runnen, met meer dan tevreden klanten. Klanten die van ons alleen het beste mogen verwachten. Deze redenen zorgen ervoor dat we elke keer de strijd met onszelf aangaan. Om informatie te blijven verzamelen en om de relevante informatie te kunnen inzetten als toepasbare kennis.

#blijfleren

communicatie

Paul Carabain
Directeur ForYou Media

Neem contact op

Neem direct contact op met Paul Carabain via 050 7600 802 of vul onderstaand formulier in.

Samen kunnen we jouw omzet verbeteren

Wij willen niets liever dan de consument aan jouw bedrijf verbinden. Door jouw doelgroep continu te verrassen met inspirerende en relevante verhalen. Samen kunnen we problemen van consumenten oplossen en hun wensen vervullen.