Kappers gezocht

Wil jij onze doelgroep helpen?

Vroeger ging je alleen naar de kapper om je haar te laten knippen, maar tegenwoordig blijft het daar niet bij. Voor veel mensen is een bezoek aan de kapper een manier om lekker te ontspannen en even extra verwend te worden. Daarom draait nu alles om de perfecte ‘beleving’.

We gaan onze doelgroep informeren en inspireren op het gebied van de nieuwste trends, haarstijlen en kleuren.

Graag komen we hiervoor in contact met de beste kappers uit de regio.

Gratis voorstel

Meer naamsbekendheid en meer klanten? Dat begint met een gratis voorstel voor jouw organisatie. We laten zien hoe we leuke, mooie en inspirerende verhalen die mensen écht willen lezen onder de aandacht brengen van potentiële klanten én hoe dit direct omzet kan genereren voor jouw bedrijf.

Al veel bedrijven gingen je voor.
Aanvragen is gratis, je zit nergens aan vast. Waar wacht je nog op?

Liever direct contact?
Bel 050 7600 800