Sportinstructeurs, personal trainers en fysiotherapeuten gezocht

Wil jij onze doelgroep helpen?

Steeds meer vrouwen willen gezonder leven. Toch neemt vanaf 30 jaar het percentage sportende vrouwen af. Dit terwijl vrouwen die zich twee of drie keer per week inspannen, maar liefst 20 procent minder kans hebben op een hartziekte of een beroerte dan vrouwen die minder of helemaal niet bewegen.

Wij gaan onze doelgroep daarom stimuleren om een gezonder én gelukkiger leven te leiden.

Graag komen we hiervoor in contact met de beste sportinstructeurs, personal trainers en fysiotherapeuten uit de regio.

Gratis voorstel

Meer naamsbekendheid en meer klanten? Dat begint met een gratis voorstel voor jouw organisatie. We laten zien hoe we leuke, ontroerende en inspirerende verhalen die mensen écht willen lezen onder de aandacht brengen van potentiële klanten én hoe dit direct omzet kan genereren voor jouw bedrijf.

Al veel bedrijven gingen je voor.
Aanvragen is gratis, je zit nergens aan vast. Waar wacht je nog op?

Liever direct contact?
Bel 050 7600 800