Diëtisten en voedingsconsulenten gezocht

Wil jij onze doelgroep helpen?

Het komt vaak voor dat mensen met een bepaalde ziekte last hebben van een verminderde eetlust, hierdoor slechter eten en te maken krijgen met gewichtsverlies. Dit hangt samen met het verlies van spierkracht en conditie. Mensen weten niet meer wat ze het beste wel of niet kunnen eten, terwijl een optimaal eetpatroon juist essentieel is voor herstel.

We gaan onze doelgroep informeren over de manier waarop diëtetiek hierbij kan helpen.

Graag komen we hiervoor in contact met de beste diëtisten en voedingsconsulenten uit de regio.

Gratis voorstel

Meer naamsbekendheid en meer cliënten? Dat begint met een gratis voorstel voor jouw organisatie. We laten zien hoe we mooie, ontroerende en inspirerende verhalen die mensen écht willen lezen onder de aandacht brengen van potentiële cliënten én hoe dit direct omzet kan genereren voor jouw bedrijf.

Al veel bedrijven gingen je voor.
Aanvragen is gratis, je zit nergens aan vast. Waar wacht je nog op?

Liever direct contact?
Bel 050 7600 800