Megafoon

Ondernemersgeest: Onze maandelijkse column voor ondernemers door ondernemers

Een nieuw product in je bedrijf. Een product dat nóg beter de wensen en behoeften van je klanten vervult. Een product dat al je bestaande producten declassificeert tot ‘oldschool’. Door dit product weet je weer waarom je ondernemer bent. Toegevoegde waarde bieden. Tevreden klanten.

Op enig moment ben je, net als ik, vast weleens een beetje jaloers geweest op Mark of Elon. Hun producten hebben de wereld veroverd en veranderd. Een combinatie van een bestaand product gekoppeld aan innovatie. Immers: vóór Facebook hadden we Hyves en daarvoor ICQ. Om over het bestaan van de auto en elektriciteit maar te zwijgen.

Bij veel van dit soort successen bekruipt me een gevoel van jaloezie. Ze hebben immers niet ‘het wiel’ uitgevonden. Ze hebben slechts gecombineerd. Op het juiste moment. Met passie. Vol geloof in eigen kunnen.

Ik hou niet van opscheppers. Ik hou er niet van dat mensen schreeuwen dat ze de beste zijn. Toch had ik op dit moment graag een megafoon. Een megafoon waarmee ik iedere ondernemer zou kunnen bereiken. Niet om te vertellen dat we de beste zijn. Niet om op te scheppen. Nee. Mijn boodschap is dat ik kan helpen. Meer klanten. Meer omzet. Gegarandeerd.

Ons nieuwe product is dan ook een combinatie van bestaande producten gekoppeld aan innovatie. Een product waar ik trots op ben. Waar ik in geloof. En daarom wil ik een megafoon. Zodat ik iedere ondernemer betere resulataten kan bieden. Gegarandeerd.

De momenten van lichte jaloezie richting Mark en Elon zijn dan ook als sneeuw voor de zon verdwenen. Stiekem vind ik het wel leuk als anderen over een poosje denken: ‘waarom heb ík dat niet bedacht?’

Wil je als eerste weten wat dit is? Neem dan contact met me op.
Ik heb namelijk geen megafoon.

paul

Paul Carabain
Directeur ForYou Media

Neem contact op

Neem direct contact op met Paul Carabain via 050 7600 802 of vul onderstaand formulier in.

Samen kunnen we jouw omzet verbeteren

Wij willen niets liever dan de consument aan jouw bedrijf verbinden. Door jouw doelgroep continu te verrassen met inspirerende en relevante verhalen. Samen kunnen we problemen van consumenten oplossen en hun wensen vervullen.