Nieuw: content pakketten

Om effectief met de doelgroep te kunnen communiceren is naast een goed verhaal meer nodig. Het is juist van belang om voor een constante stroom van nieuwe, inspirerende en relevante content te zorgen. Verspreid via je eigen website, Facebook en Instagram maar ook via de kanalen van andere betrouwbare partijen.

Om bedrijven volledig te ontzorgen op het gebied van content creatie en verspreiding introduceren wij onze nieuwe content pakketten. Hiermee wordt jouw doelgroep telkens weer verrast met nieuwe, inspirerende content. Aan de hand van een content kalender plaatsen we deze content we op onze kanalen en jouw eigen kanalen. Dit geeft niet alleen continuïteit in de informatiestroom naar (potentiële) klanten maar zorgt er ook voor dat ingespeeld kan worden speciale momenten of feestdagen. Zo is jouw bedrijf verzekerd van aandacht tegen vaste, lage kosten.

foryou

Resultaten

  • Betere zichtbaarheid bij je doelgroep via print, web en social media
  • Meer bezoekers op je website via zoekmachines, print media en social media
  • Meer contacten met potentiële klanten (leads)
  • Meer klanten en omzet
  • Verhoging van de naamsbekendheid
  • Verbetering van het imago

Gratis voorstel

Meer naamsbekendheid en meer klanten? Dat begint met een gratis voorstel voor jouw organisatie. We laten zien hoe we leuke, ontroerende en inspirerende verhalen die mensen écht willen lezen onder de aandacht brengen van potentiële klanten én hoe dit direct omzet kan genereren voor jouw bedrijf. Het hele jaar door.

Al veel bedrijven gingen je voor.
Aanvragen is gratis, je zit nergens aan vast. Waar wacht je nog op?

Het beste pakket voor jouw bedrijf

We hebben verschillende content pakketten samengesteld, perfect afgestemd op verschillende typen communicatiebehoeften.